Mange klassiske Nike sko blev født af et simpelt ønske: at gøre løb og gå mere komfortabel. nike react element 87 white red er en sådan sko, der også skylder sit geometriske design til data trukket fra hverdagens atleter. Arbejde på skoen begyndte ved trykkort at teste individer, der går tungt hele dagen. Disse kort viser de punkter, hvor fødderne oplever mest træthed fra pendling, løber ærinder og ellers. Designere borede derefter huller i disse pletter på løbeskosåler og gentog processen med Nike React skum for ekstra komfort.
Når det var på tide at lægge skummet i en løbesko, hentede nike epic react flyknit 2 dame ingeniører data lige fra atleter for at designe mellemsål. Holdet målte præcis, hvordan løbere bevæger sig med trykkort, der viste, hvor løbere havde mest støtte, dæmpning og trækkraft. Resultatet? Et unikt design lavet for at maksimere ydeevnen.
Der har været rygter om et par år om et potentielt samarbejde mellem Jordan Brand og nike m2k tekno dame hvid, der er i værkerne, men intet konkret lækkede virkelig, før dette par kom ud af ingenting. Dens absolut en af ​​de mest forventede og talte om sneakers at droppe siden nyheder brød ud et par uger tilbage. Air Jordan 1 er min favorit af all-time, og Nike SB har været en favorit siden starten 2002, så jeg er naturligvis hyped på denne sko, der endelig kommer til at virke.
Denne nike kd 12 90s kid for sale er klædt i en all-pink øvre med matchende tonal branding. Hvide detaljer vises på den eneste, der er udfyldt med navnene på kræftoverlevende, der er trykt på indlægssålene.
https://www.wifblacked.com/