Results 1 to 8 of 8

Thread: charging mod for tuono 1000 racing

  1. #1
    Baby Twin longers's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    belfast,Northern ireland
    Posts
    31

    charging mod for tuono 1000 racing

    does anyone have a link to a wiring mod to do with a tuono 1000 charging,its a step bt step off rewiring some off the loom to inprove charging ,bloody lost the email lads

    cheers

  2. #2
    WSB Pit boss Aldo's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Usually at the top of the apple tree.
    Posts
    5,509
    Are yer talkin aboot the Brown Connector

  3. #3
    GP Champ trickymicky6's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Near Welshpool
    Posts
    1,220
    Whenever I hear the term Brown connector I just cant help feeling there's something wrong with it!

  4. #4
    AMA Pit Boss brooksy's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    COUNTY DURHAM
    Posts
    3,663
    same here Tricky, makes you want to go out and check it just in case

  5. #5
    AMA Pit Boss grin factor's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunderland
    Posts
    4,938
    "Brown connector" Is that when you're in the shit?

  6. #6
    Baby Twin cheesy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Wittering, Peterborough
    Posts
    17

  7. #7
    Baby Twin Durgerdale's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Cambs
    Posts
    3
    Hi all, my 07 tuono has a charging problem but I just suspected it was the cold and alarm draining the battery? So the extra wire and soldering the yellow stator wires helps dramatically?

  8. #8
    GP Champ Tifa's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,069
    Quote Originally Posted by Durgerdale View Post
    So the extra wire and soldering the yellow stator wires helps dramatically?
    No, not dramatically, but it can help....a few mV here and there I suppose?
    What voltage are you getting across the battery?

Similar Discussions

  1. Facebook 'aprilia tuono 1000' Page
    By djrevz in forum Mechanical and Technical
    Replies: 18
    Last Post: January 7th, 2013, 07:34 AM
  2. tuono not charging battery
    By longers in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 32
    Last Post: June 11th, 2012, 02:00 PM
  3. EFI problem on 2003 tuono 1000
    By gaz.owen85 in forum Aprilia Tuono 1000
    Replies: 12
    Last Post: May 26th, 2012, 11:19 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: October 6th, 2011, 11:57 PM
  5. New Tuono 1000 R!
    By Al Theman in forum Aprilia Tuono 1000
    Replies: 9
    Last Post: October 2nd, 2011, 10:26 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


SEO by vBSEO 3.6.1