Results 1 to 8 of 8

Thread: Finally working!

  1. #1
    Baby Twin
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    29

    Finally working!

    I finally got my tuono up and running and thought I'd share some pictures, it's a 2007 with only 5300 miles on it. Runs fantastic, just needed a little cosmetic love before getting her back on the road! I had gotten and amazing deal on it because of the recent salvaged title, but looks amazing now! What do you guys think of the after market parts? Any recommendations?
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Evil Twin 2nd Chldhood's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    317
    Nice looker. Gotta be fairly unique for Ellensburg.

  3. #3
    Baby Twin
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    29
    Haha definitely the only Aprilia I've seen here in four years, there's a few buells, ducatis, and a shit ton of Harleys and ninjas. Where abouts in Washington are you from?

  4. #4
    AMA Pit Boss grin factor's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunderland
    Posts
    4,938
    Looks nice, not sure about the clip-ons tho' Cans are HUGE too.

  5. #5
    Evil Twin 2nd Chldhood's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Washington State, USA
    Posts
    317
    Quote Originally Posted by Mensedz View Post
    Haha definitely the only Aprilia I've seen here in four years, there's a few buells, ducatis, and a shit ton of Harleys and ninjas. Where abouts in Washington are you from?
    I'm a native to the Seattle area but have relatives in Cle Elum and spent most of my summers there as a kid, working on the farm. When my shirt-tale cousin (a year old than me) started driving, we used to go into Ellensburg in the evenings for some fun, if we weren't too tired. Dated a girl that went to Central too. I liked it there, but it gets too cold for me during the winter. May have to take my Tuono over there sometime to relive old memories.

  6. #6
    Superbike Twin 09woody's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    North Wales
    Posts
    246
    Looking good M. I'm getting a bad back just looking at those clip-ons Nice rear sets

  7. #7
    Evil Twin El Liamo's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Bristol
    Posts
    387


    would be interesting to ride with clip-ons and the forward weight.....

  8. #8
    Baby Twin
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Ellensburg, WA
    Posts
    29
    Thank you again woody for all of the help/advice for getting them in there haha!

Similar Discussions

  1. speedo not working
    By Leon888 in forum Mechanical and Technical
    Replies: 12
    Last Post: March 22nd, 2014, 07:12 AM
  2. clutch not working
    By factory in forum Mechanical and Technical
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2013, 02:14 AM
  3. Clocks not working
    By CAPTAIN GIMPY in forum Aprilia Tuono 1000
    Replies: 4
    Last Post: June 3rd, 2013, 03:07 AM
  4. Speedo not working
    By Judge in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 17
    Last Post: February 2nd, 2012, 09:18 AM
  5. Clock not working
    By TubbyT in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 17
    Last Post: January 10th, 2011, 11:13 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


SEO by vBSEO 3.6.1