Results 1 to 3 of 3

Thread: Tuono Problem !!

  1. #1
    Baby Twin perci01's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Cheshire, England
    Posts
    2

    Tuono Problem !!

    I have had my tuono for only a couple of weeks now its a new shape tuono on a 56 plate with just under 10000 miles. Over the past couple of days i have found that the bike has lost power suddenly and has even stalled a couple of times ( usually after giving it some !!!). I have read a couple of other posts on here and people say it could be a split vacuum pipe found under the tank.

    So was wondering if that sounds like the solution or if any one else had this issue and found out its somethink else.

    Will be much gratefull of any advice i get thanks.

  2. #2
    Superbike Twin
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Stoke-on-Trent UK
    Posts
    139
    Given the fact that you've only just brough it, I would be taking it straight back to the dealer and telling them to sort it. Trying to diagnose faults over the internet, without actually seeing/feeling the fault is very difficult indeed and would be pure speculation.

  3. #3
    Baby Twin
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    79
    I would check your vacuum hoses as this is a common issue. Mine was stalling like yours and replacing one of the vacuum hoses fixed it right up. I did not notice a difference in power though, so you may have additional issues.

Similar Discussions

  1. Tuono engine start problem
    By Dimania in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 25
    Last Post: April 14th, 2011, 02:30 AM
  2. tuono engine cut out problem
    By plasticeddie in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 14
    Last Post: January 6th, 2010, 03:23 AM
  3. tuono engine cut out problem #2
    By plasticeddie in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 10
    Last Post: January 2nd, 2010, 12:49 AM
  4. 09 Factory Tuono rusting problem
    By YOOZY in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 6
    Last Post: November 23rd, 2009, 12:59 PM
  5. 02 tuono starter problem
    By ledlsed in forum Aprilia RSV Tuono
    Replies: 38
    Last Post: September 28th, 2009, 12:33 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  


SEO by vBSEO 3.6.1